Johanna från Eriksberg

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. En väldigt bra intervju med härlig energi. Det var väldigt bra flyt och din frågeteknik fungerade mycket bra då du fyllde ut intervjun med relevanta följdfrågor. Din bildkomposition var också bra och din intervjuperson hamnade i fokus, samt fokuserade på dig istället för på kameran. Det du kan tänka på till nästa gång är din mikrofonteknik, då mikrofonen helst inte ska synas i bild och stjäla uppmärksamhet. /Felix Tornberg

  2. Precis som ovan talare är det en fin intervju med mycket glädje och positivitet. Du ställer frågor i en fin ordning och behåller fokus på intervjuobjektet och vad hon har att säga. Man hör tydligt vad både du och Johanna säger. Under vissa stunder i videon skulle du kunna tänka på att inte ”skära” i Johannas huvud och försöka komma lite längre ifrån med kameran så hela Johannas huvud och lite mer av bakgrunden syns.
    Du låter mycket positiv när du ställer frågorna vilket gör att Johanna också svarar på ett positivt sätt vilket skapar härlig energi.

  3. Överlag en jättebra intervju! Du lät bekväm och styrde intervjun på ett bra sätt. Ljudet var bra även om du eventuellt talar lite för nära mikrofonen. Hade jättegärna sett en stadigare bild men du fick till en snygg komposition!
    Peggy Jacobson

Lämna ett svar