Beata Modig från Hagen

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Frågetekniken var stabil, välformulerad och med ett bra flyt. Ljudet var balanserat gällande dig samt den intervjuade och mikrofonen skymtades i bild, men bara framåt slutet. Angående bildkompositionen kanske du ska tänka på att hålla mobilen i ett stadigare läge, då bilden var lite för rörlig!/ Jennifer Augustsson

  2. Samtalet flöt på naturligt och du gav personen bra med utrymmet att kunna svara på frågorna utan att några direkta pauser dök upp. Att du la till en egen fråga gjorde att intervjun fick lite mer djup och blev mer personlig då personen du prata med fick möjligheten att beskriva och berätta mer om sina smultronställen i hagen. Bildkompositionen var lite ostadig och snäppet felvinklat vilket gjorde att blicken hos den du intervjuade hamnade mer neråt istället för på dig som utförde intervjun. Mikrofonen kom också in i bild ett fåtalgånger men intervjun i sin helhet var bra.
    // Linnea Bergkvist

  3. Klar och självsäker röst! Kameran är dock svajig vilket gör att vinkeln skiftar under intervjun och det händer dessutom mycket i bakgrunden vilket gör att man tappar fokus lite som tittare. Däremot hörs båda två tydligt och klart, mikrofonen syns oftast inte i bild och samtalet mellan er flyter på bra. Det känns som att intervjuobjektet är bekväm och villig att svara på dina frågor vilket gör det mer naturligt.
    // Akiko Ahlstrand

Lämna ett svar