Bildreportage – Alva Bergland

Thomas Keen och Anton Thortensson på en söndagspromenad genom Hisingens industriområden.
Deras vänskap sträcker sig långt tillbaka i tiden, då de båda är uppväxta i Trollhättan. Där fann dem varandra inom den intima punkscenen och har sen dess hållit på med musik ihop. Nu bor de båda i Göteborg och har fullt upp med skola och jobb, men försöker träffas så ofta det går.

Under våren har de arbetat med ett nytt projekt ihop och har utforskat – för dem- främmande genrer inom musiken. Det har inneburit många sena kvällar i studion tillsammans. Nu träffas dem i Antons lägenhet för att lyssna igenom de senaste versionerna av låtarna. 

”Det bästa med att hänga med Keen (Thomas) är att vi alltid har kul, vad vi än gör. Det krävs liksom inte mycket”, säger Anton. Här är de på jakt efter en bra miljö för omslagsfotografering.

Thomas, som är något trött efter gårdagens barhäng, slår sig ner i Antons gråa soffa med gitarren händerna.

Under sin jakt på den perfekta miljön för en omslagsbild pratar de om allt mellan himmel och jord. På frågan om de tror att de alltid kommer vara vänner svarar Anton och Thomas samstämmigt: ”Ja, såklart”.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Väldigt fint reportage! Bilderna är välkomponerade, har ett fint ljus och spännande vinklar. Jag gillar att du valt att göra de svartvita, vilket passar väl ihop med reportagets tema. Reportaget har även en tydlig röd tråd som löper igenom från början till slut.

    Allt gott,
    Eva Schönholzer

Lämna ett svar