Bostadspriserna i östra Göteborg ökar snabbare än snittet (uppdaterad)

I östra Göteborg byggs nu ett stort antal nya bostäder. Detta leder till att priserna i området ökar kraftigt och mycket snabbare än resten av stan.

 

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Väldigt enkel och fin video med fina klippbilder. Bra fakta och de kändes relevanta till vad som visades (Nyproduktioner när det stod nyproduktioner etc). För att lättare förstå och ta in faktan hade du kunnat illustrera det grafiskt, med staplar eller något annat enkelt diagram. Jag tror att det hade fått större effekt än att bara läsa det. Att man typ kanske fått fram statistik på vad en bostadsrätt kostat 10 år tillbaka till nu och sen illustrera det visuellt. Sen lite eventuella textgrejer man kan justera: Typ: ”Det stora antaleT” istället för antalen. Jag gillar den lågmälda bakgrundsmusiken och själva videon känns väldigt ”lugn” att titta på. Inte för snabba klippningar och man fick tid att läsa texten. Bra jobbat!! 😀 /Alva

  2. Hej, detta är också ett bra exempel på hur man kan göra korta videoklipp i dagligt nyhetsarbete – det ser man ju en hel del. När det gäller textningen tror jag att det är lite olika grad på bokstäverna – se gärna över det (gäller inte sista bilden).
    En annan sak: Skriv gärna procent i stället för % i löpande text.
    Bra förslag av Alva att gärna tänka i grafik vid sådana här tillfällen – till en annan gång.
    Justera och publicera på Göteborg Nu/Helena

Lämna ett svar