3 tips – så snusar du i coronatider

I spåren av coronaviruset är det mycket som förändras. Vi skapar nya rutiner för det mesta och så även för snuset. Snusar du eller känner du någon som gör det? Då kommer här några tips att tänka på för att göra det så hygieniskt som möjligt.

Bookmark the permalink.

5 Comments

  1. Rolig och samtidigt informativ video. Gillar hela idén och den är ju extremt relevant för just vår klass! Däremot borde kanske texten vara längre ner och inte mitt i bilden. Att numren dyker upp mitt i skärmen gör ingenting enligt mig men just den informativa texten hade nog passat bättre längre ner på bilden så den inte täcker det som händer lika mycket.
    Smart att ta av etiketterna på snusdosan så du slapp censurera!
    /Dennis

  2. Snus <3

    Bra video med en riktigt uppiggande vinkel i dessa tider!
    Videon överlag fungerar väldigt bra, scenerna du byggt upp, t.ex. "bjuda på snus-scenen" är bra filmade och funkar bra med vinkeln.

    Publicistiskt tycker jag inte att den stöter på några problem, som Dennis påpekade tidigare så tycker jag att det var smart att riva bort etiketten. Den enda möjliga funderingen man får göra är huruvida man får "uppmuntra till "konsumtion av tobak"?

    Tekniskt tycker jag det funkar bra, grafiken gör sitt jobb, texten hade däremot gått att placera någon annanstans än i mitten.

    Grymt!

    /Oskar

    • Tack så mycket Oskar! Jag funderade också i efterhand på hur det fungerar med uppmuntran till tobak och inget bra svar på det egentligen. Kanske Helena vet?

      Jag har lagt upp en ny version av videon nu där infotexterna ligger längre ner i bild.

      /Wilma

  3. Väldigt pigg och kul video! Intressant diskussion om den uppmuntrar till snusning, men jag tycker att den är gjord med glimten i ögat. Om man skulle vara helt politiskt korrekt kunde man möjligen lägga till: ”Kanske läge att sluta helt?” 😉
    Men jag tycker att den funkar och att den ska publiceras på Göteborg Nu/Helena

Lämna ett svar