Höjda bostadspriser i östra Göteborg

Under de tio senaste åren har bostadspriserna i östra Göteborg ökat med 236 procent. Anledningen till detta är bland annat attraktionskraften för området som ökat i samband med nybyggnationer och ett mer utvecklat samhälle. Gustav Stjernkvist, boende i Gamlestaden, berättar om hans åsikter till de höjda hyrorna.

För att se hela reportaget, gå in på goteborgnu.se

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Jag tycker klippet fungerar bra som trailer till ett reportage. Man förstår vad det handlar om och blir nyfiken, men man får inte svar på allt. Så det finns fortfarande intresse i att se reportaget i sin helhet, vilket är bra!

    Konstruktiv kritik skulle vara att kanske välja en lite mer slagkraftig och kortfattad synk. Hade han sagt något lite mer ”dramatiskt” hade man kanske blivit ännu mer sugen på att klicka vidare in på det långa reportaget

    Men du får med allt som är relevant – vad reportaget handlar om, och att man får höra från någon som bor i området. Snyggt att du har tonat ut musiken under synken också! Bra jobbat:)
    /Linnea

    • Tack för feedback! 🙂

      Du har helt rätt i att synken hade kunnat varit roligare. Jag hade svårt att välja ut vad exakt jag skulle ha med för del av intervjun, men skulle nog valt någon annan. Intervjun i säg blev inte den bästa, vilket bidrog till att jag inte hade så mycket ”roliga” saker att välja mellan.

      Tack! 🙂

      /Vilma

  2. Jag tycker att den inledande texten är jättebra (det ger en viss dramatik som gör en nyfiken). Jag kommenterade det längre reportaget ni gjorde sist och jag tycker att det här var en bättre inledning i inslaget än det som var med i den förra versionen.
    Jag håller dock med ovanstående om att det kanske hade behövts en starkare synk för att bibehålla intresset genom inslaget. Kanske mer kort och koncist skulle funkat bättre.
    Men överlag tycker jag du har jobbat jättebra med grafiken och bakgrundsmusiken. Jag tycker även att klippbilderna passar in i detta format.
    Bra jobbat!!
    /Embla

  3. Hej, bra synpunkter – funkar fint som trailer. Vi får prata om ifall ni kan publicera hela reportaget på Göteborg Nu – i så fall kan förstås detta publiceras också/Helena

Lämna ett svar