5 snabba om covid-19 (ny version)

Bookmark the permalink.

5 Comments

  1. Jättebra jobbat Oskar! Superfin enkel grafik, som är lätt att läsa men som man ändå lägger märke till eftersom att det är starka färger som man reagerar på. Om jag hade scrollat mitt flöde tror jag att man hade fastnat för denna. Jag tror det är bra att du säger i början att det är ”6 snabba” för det passar den ”stressade”. Du ger bra förklaringar till vad det är och på ett enkelt sätt. Jag tycker den är super!

    Om man ska markera på något kanske man kunde kortat ner meningarna på vissa ställen, det blir lite mycket text ibland kanske. Och grafiken åker in och ut snabbt, inte att de är för kort tid att läsa men att det ”slidear” in lite väl fort. Och en sista grej kan vara att du beskriver symptomen som om att de är väldigt tydliga att känna på sig, men att de nya direktiven säger att man kanske kan ha svårt att känna dessa men vara smittad ändå. En liten mening om det hade inte skadat.

    Bra jobbat!!! Vill se mer.

  2. Hej, bra driv i detta, mycket kreativt gjort! Jag tycker att du kan ta bort antalet smittade, då blir videon mer tidlös. Du kan också ta bort det sista med Göteborg Nu, då blir den mer användbar. När du har gjort det, publicera på Göteborg Nu. Be gärna Wilma eller Carl att lägga den på Facebook också – den skulle kunna läggas där utan att länka till Göteborg Nu. /Helena

  3. Hej hörni! Givande kommentarer, har korrigerat bland annat längden på en del meningar och lade även till en liten text kring symtomen.

Lämna ett svar