Lär dig tvätta händerna noggrant

Tvätta händerna är en av de viktigaste sakerna man kan göra för att skydda sig själv, din familj och andra i samhället mot det nya coronaviruset. Men hur tvättar men egentligen händerna för att bli helt ren?

Bookmark the permalink.

5 Comments

  1. Bra informativ video om hur man tvättar händerna! Längden känns lagom och som om något man hade hunnit se på instagram/facebook på bussen eller när man är på språng. Tekniken och bilderna är snyggt tagna och man får en bra blick i vad som händer. Det känns inte hackigt utan det är lätt att följa med. Jag hade dock velat ha någon musik i bakgrunden? Något som piggar upp lite kanske. Videon fungerar att se på ljudlöst som den är ändå, så för den som vill se med ljud hade nog uppskattat lite musik. Jag tycker också att man kan ändra till ”torka av händerna” istället för att ”tvätta av händerna” när man använder handduken, för handduken är ju någonting man torkar sig med.

    Annars tycker jag att videon är riktigt bra gjord och fungerar jättebra i sociala medier och som en informativ video som alla målgrupper kan ta till sig av! Snyggt jobbat!
    /Kajsa Lecander

  2. Väldigt snygg och informativ video. Jag gillar hur du håller det simpelt, med enkel och tydlig grafik och bara en sorts bild. Jag tyckte att klockan i vänstra hörnet var en fiffig, det gav tittaren ett hum om hur lång tid 20 sekunder faktiskt är. Dock håller jag med överstående kommentar – lite musik eller något slags bakgrundsljud hade varit trevligt, annars kanske det blir för simpelt. Väldigt bra att du skrev ställena på händerna i olika captions-rutor, annars hade det blivit för mycket att ta in. Sen lite smågrejer som även står i ovanstående kommentar: ”Torka händerna”, och ”skölj av med vatten”. Det kanske bara är en smaksak men det var något jag tänkte på iallafall. Videon riktar sig till en bred målgrupp då den är så pass avskalad och lätt att förstå. Kul att se! /Alva Bergland

  3. Tack och bock för kommentarerna.
    Jag ska hitta en passande låt till filmen samt byta ut ”Tvätta av händerna”.
    // Jesper

  4. Har laddat upp den nya filmen nu!
    // Jesper

  5. Ni sköter ju detta med feedback och justeringar alldeles utmärkt – jag har inget att tillägga – publicera direkt på Göteborg Nu och gärna på Facebook också.
    Gillar nedräkningen skarpt;)/Helena

Lämna ett svar