Nya lagar för restaurang och krogbranschen

Tisdagen 24 mars beslutade riksdagen och folkhälsomyndigheten nya lagar som gäller för restauranger och krogar. Nu måste all servering ske genom bordsservering och det får inte finnas risk för trängsel bland människor.

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Förklarar tydligt och kortfattat. Det är relevant att göra en video om det nu eftersom beslutet kom så nyligen, och många kanske inte riktigt har koll på vad det innebär. Alla klippen är snyggt filmade och grafiken passar bra. Jag tänkte lite på att du aldrig använde punkt i texten, men det kanske inte gör någonting? Jag tycker att det är kul att det är lite rörelse i klippen, men vid något tillfälle hann jag inte läsa texten för att jag tittade på det som rörde sig i första hand. Där kanske texten hade kunnat ligga kvar liiite längre. Annars tycker jag att du har gjort ett bra jobb med hålla videon kort och bara ta med den viktigaste informationen.
    /Klara

  2. Hej!
    Jag testade att ha punkt först men jag tyckte det såg så konstigt ut? Vet inte riktigt vad som gäller med det. Jag tror jag vet vilket klipp du menar när texten borde legat kvar längre, ska kika på det!
    Tack så mycket!
    /Kajsa

  3. Hej, bra synpunkter – ett bra exempel på video i nyhetsflödet. Detta med punkt är en evig fråga… Det viktiga är att man är konsekvent, tänker jag.
    Det är ju en olika stor mängd text på de olika bilderna, och de har också olika stor grad. Försök att ha samma grad på alla textplattor av samma karaktär om det går. Texten går ibland långt ut i kanten. Välj själv om du vill ändra detta nu, annars kan du publicera den på Göteborg Nu/Helena

Lämna ett svar