Hur påverkar coronapandemin arbetsplatser?

För vissa flyter vardagen på nästan som vanligt, medan andra har behövt göra stora förändringar. Vi har frågat skaraborgarna hur deras arbetsplatser påverkas av coronapandemin.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Väldigt bra idé, och intressant fråga att ställa till folk på stan. Även om man kollar utan ljud är det tydligt vad reportaget handlar om och textningen fungerar bra. Klippbilderna är också bra och första bilden etablerar platsen på stan på ett bra sätt. Det enda jag kan sakna är att Skaraborg även hade presenterats i videon – typ ”Hur påverkar coronaviruset arbetsplatserna i Skaraborg” i början. Bara för att förtydliga, svaren hade antagligen varit annorlunda om frågorna ställts i exempelvis Stockholm där smittan är väldigt utbredd.
    / Linnea

  2. Jag tycker att du har lyckats få en väldigt härlig skärpa i synkarna. Bra att du har ställt personerna åt olika håll också, så att det händer något mellan synkarna. Klippbilderna är också bra men jag önskar, precis som Linnea, att du presenterar var det är, för jag hade ingen aning.

    Det jag gillar mest med inslaget är att du har fått en härlig spridning på personerna som svarar. Det är intressant och informativt. Man kan också kolla utan ljud då textningen är perfekt.

    //Carl Bolinder

  3. Håller med övriga, snyggt filmat! Kul med så bra intervjupersoner. Skriv gärna i texten vilken kommun det är. Grundskollärare stavas utan e i mitten och med två l.
    Justera detta och publicera på Göteborg Nu.
    /Helena

  4. Ett väldigt bra inslag! Du har fått med bra intervjupersoner med tydliga svar som gör sig bra i ett lite kortare format. Du har även gjort ett snyggt jobb med klippningen då du har fått med så pass många intervjuer/klippbilder utan att det känns hetsigt eller svårt att hänga med.

    /Embla

Lämna ett svar