Svår situation för butikspersonal

Just nu är coronaviruset en risk i arbetsmiljöer där många personer samlas. Inom handelsbranschen får pandemin tydliga effekter då den skrämmer bort kunderna. Många butiker har därför tvingats stänga igen, och butiksanställda Tamara Dara är en av dem som har drabbats.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Jättebra jobbat! Väldigt snygga klippbilder och en bra och tydlig intervjuperson. Tycker verkligen om att man ser hur öde det är på plats, och att bara någon enstaka person går förbi i någon klippbild. Hade såklart blivit motsägelsefullt om det var massor av människor där.

    Något som du hade kunnat tänka på vid filmningen är att Tamara verkar vara lite längre än dig, och det blir därför filmat lite underifrån.

    Jättesnygg redigering också! Ser inga tydliga klipp som stör tittandet, utan alla övergångar och ljudet fungerar bra. 🙂

    /Vilma

  2. Bra inslag! Snygga klippbilder och bra variation mellan klippbild och intervju. Smart grepp att ställa följdfrågan i grafik. Jag tycker personligen att det ser bra ut att ha grafiken i kanten, som du gjort när du creddar dig själv som reporter och för foto och redigering, men om den enligt direktiven är för långt ut kanske den behövs flyttas in lite. I övrigt bra!

    /Micael

    • Hej, tack så mycket för feedback Vilma och Micael! 🙂
      Jag håller med om att vinkeln i synkarna inte är optimal, hade inget stativ tyvärr så fick krångla lite när jag skulle ställa upp kameran.
      /Julia

  3. Håller med övriga, fint filmat och ett fint porträtt av personen – man förstår hur hon känner.
    Jag tycker att du kan lägga till något i texten om vem det är som intervjuas, eftersom det är fokus på just henne.
    Publicera sedan på Göteborg Nu.
    /Helena

Lämna ett svar