Stress ökar bland ungdomar (UPPDATERAD)

Tidigare i år publicerade BRIS en årsrapport för 2019. Utifrån deras kontakter med ungdomar har de kartlagt hur barn och unga har det. Stress har ökat det senaste året.

För att se hela reportaget gå in på goteborgnu.se

För att ta del av BRIS årsrapport följ länken: https://www.bris.se/globalassets/om-bris/bris-rapport-2019/bris_arsrapport2018_2019_1.pdf

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Jag tycker att den här trailern är grym! Den väcker verkligen ett intresse av att vilja se mer och rubrikerna/texten är klockrena. Man hade kanske kunnat välja någon mer bild på intervjupersonen och inte bara ha bilderna från just bilåkningen, samtidigt som jag känner att de lite blurrade/otydliga bilderna gör att man vill se mer av det. Bra med källhänvisning och att vi får reda på vart vi kan kolla på den. Det är snyggt att ett bakgrundsljud ligger i bakgrunden hela tiden, utan att man blir störd av det. Jättebra!

    /Kajsa Lecander

    • Åh, wow! Bara fina ord! Tack så mycket Kajsa! Vad kul att du tyckte om den! Ja, jag funderade på att ha fler bilder/miljöer, men eftersom det är en trailer på ett 2,5 min lång reportage tänkte jag att less is more! Tack för dina kommentarer!

      //Emil

  2. Hej, jag tycker det är väl valt med de skakiga bilderna i backspegeln – du fångar känslan. Fundera på om ni vill lägga upp hela ert reportage på Göteborg Nu, annars kan den sista grafiken tas bort. Då behövs dock lite mer text till vden här ideon när den publiceras på Göteborg – det är också en idé! /Helena

Lämna ett svar