Mojo 1 – Harry Maghder

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Jag tycker det var en mycket bra komposition med träden och kyrkan i bakgrunden. Det blev en bra helhet i och med sista frågan om just kyrkan. Ljudet var inte det bästa i och med vinden, du skulle kanske hittat lä någonstans. Vinden gör också att det känns lite ostadigt med mobilen. Ljuset kommer från sidan och fungerar bra. Du ställde tydliga frågor och fick personen att trivas. /Carl Bolinder

  2. Snyggt gjort att ha med kyrkan när du frågar om kyrkan! Nästa gång kan du tänka på att stå någonstans mer vindstilla för bättre ljud och hålla micken på samma avstånd när du pratar och den intervjuade pratar. Annars, snygg bild och bra frågor. Verkar som om den intervjuade tyckte det var trevligt så bra bemötande!

    /Isabell Axelsson

  3. Du var väldigt lugn och sansad när du ställde frågorna vilket gjorde att den intervjuade trivs bra med situationen och du hade en bra följdfråga som gav personen som intervjuas möjlighet att tolka själv vilket underlättar.
    Du hade kunnat vara lite mer stabil med filmningen, däremot är det väldigt svårt utan särskillda redskap som ett stativ.

    /Ellinor E

Lämna ett svar