Mojo 1 Jesper

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Bra bakgrund då jag får en känsla av området. Personen är centrerad i kameran till en början, men känns som du uppfattar det efter en stund. Kan vara lite svårt att höra i början på grund av vinden men blir bättre efter bra några sekunder och bra gjort att man hör er båda lika bra trots att du inte visar micken i bild.
    /Robin Nyhemer

  2. Det känns som ett naturligt samtal vilket bra bra! Intervjuaren ger även bra utrymme för intervjupersonen att svara på frågan, vilket i sin tur ledde till att frågorna besvarades utförligaoch längre. Ljudet var lite lågt hos intervjupersonen i början då intervjuaren hördes tydligare. Detta förbättrades när personen nämnde Kungsladugårdsgatan. Ett plus är att micken inte visas i bild! Bildkompositionen kunde förbättras något då den intervjuade hade kunnat placerats i höger- eller vänsterkanten av bilden. Ljuset var bra och stundtals kan man se ”ögonblänket”. En bra bakgrund har valts med fina färgkombinationer i form av lite växtlighet och bostäder.
    Linnéa Andersson

  3. Frågorna är korta och tydliga och jag tycker du ställer dem på ett lugnt sätt och med säkerhet i rösten. Även om vinden hörs mycket i början av klippet tycker jag det verkar som att du placerat mikrofonen på ett bra ställe eftersom att man hör dig och den du intervjuar tydligt trots vinden. Bakgrunden var bra mot slutet då man kunde se mer av miljön bakom.
    / Embla Starke Sundén

Lämna ett svar