Därför gör katter som de gör (korrigerad)

Under den senaste tiden har många tvingats vara hemma mer än vanligt. För kattägare har detta inneburit att de har fått tillbringa mycket tid med sin katt. Här kommer tre förklaringar till varför katter gör som de gör.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Hej,
    jag tycker det är fin stämning i videon och den funkar absolut för publicering! Snyggt att få in den långsamma blinkningen, till exempel. Ordet ”spendera” är jag generellt emot i det här sammanhanget – tillbringa eller umgås är bättre. Men du gör som du vill med det. Publicera gärna! Kanske finns fler synpunkter här?
    /Helena

    • Tack för feedbacken Helena! Jag har fixat lite bättre källor och gjort om lite. Jag kände mig tveksam till att hänvisa till Agria, och Newsner kände jag, vid närmare eftertanke, att jag inte riktigt litade på (länken de hade till kattexpertens uttalande om blinkningar tog en till en artikel som inte sa något om blinkningar). Här nu har jag i alla fall laddat upp en korrigerad version.

      EDIT: jag ändrade även ”spendera” till ”tillbringa”. Textplattorna om spinnandet, öronen, och blinkningarna är också korrigerade för att passa bättre med mina nya källor.

Lämna ett svar