Mojo 1 – Ellinor Ekdahl

Bookmark the permalink.

5 Comments

  1. Härligt! Kul att det hände lite i bakgrunden, tycker du fångade området bra på så sätt. Du ställde frågorna på ett proffsigt sätt, tycker det var ett lugnt och behagligt tempo på hela intervjun. Ljudet var också bra, även om du ibland kom lite nära mikrofonen så det ”distade” något. Även ljuset hade kunnat vara så att intervjupersonen inte hade solen rakt i ögonen, blev att hon kisade lite emellanåt. Annars var det en superfin intervju!
    -Alva Bergland

  2. Vilken härlig intervju! Kul att du fick med var någonstans i området ni befann er. Jag tyckte du framförde frågorna på ett bra sätt vilket märktes på intervjupersonen som såg så glad ut!
    Jag tyckte du höll dig saklig och på slutet när intervjupersonen berättade om restaurangen verkade du intresserad och svarade artigt och trevligt!

    I det stora hela bra, du glömde ibland bort att ta micken mot dig så ljudet blev lite sämre precis när du börjar prata. Däremot hördes intervjupersonen klart och tydligt!
    Kul att det händer lite i bakgrunden. Jag tycker du fångat miljön på ett bra sätt!
    Ljuset var fint men kanske att du hade kunnat leta upp en plats med lite skugga så att personen inte står i direkt solljus, eller bett personen vända sig snett mot solen!

    Bra jobbat!

    – Alva Karlsson

  3. Bra intervju!! Tänk på att inte prata så nära mikrofonen för ljudnivån varierar mellan dig och personen du intervjuar. Kul att det hände saker i bakgrunden som fångar upp området fint Du framförde frågorna bra vilket gjorde intervjun väldigt positiv!

    En väldigt härlig intervju, bra jobbat!
    / Fanny Juhlin

  4. halloj =)
    har inte läst igenom de tidigare kommentarerna, för att inte bil influerad xD läser dom senare… men nämner detta, eftersom det ju finns en risk att jag återupprepar vad tidigare personer sagt utan att reflektera över det, vilket kan tyckas lite ”osocialt” ^_^
    hur som helst… la märke till speciellt två aspekter: ljus och ljud.
    men först en allmän – tycker det var en fin stämning, trevligt och så – konkret tror jag den lilla introduktionen och avslutet plus din trevliga ton bidrog till det =)
    ljus) ljust och tydligt samt en fin miljö på det lilla torget. positivt! en fundering; respondenten kisade så man inte fick riktigt se ögonen/blicken/”ögonkontakt”, vilket jag ser som negativt. å andra sidan om man filmat från andra hållet, så hade det blit motljus och därmed ännu sämre. kanske filma från sidan!? eller med lite skugga.
    jag hade inte velat ha solen i ögonen vid en intervju, men det är mycket möjligt att respondenten, intervjuaren och andra tycker detta är helt bra =) i så fall är det jag som är ute och cyklar ^_^
    ljud: positivt att man hörde vad både intervjuaren och respondenten sa. negativt att det var ojämn ljudnivå. om nån med dålig hörsel skruvar upp apparaten så att hen hör tydligt vad respondenten säger, så kan nog ljudet från intervjuaren spränga högtalarna, hehe… nä, men skämt å sido. ett tips kan nog vara att försöka hålla mikrofonen med samma avstånd för både en själv som intervjuare och mot respondenten. inte 3cm mot ens mun och sen 40cm från respondentens.

Lämna ett svar