Mojo 1 – Julia Olofsson

Bookmark the permalink.

6 Comments

  1. En väldigt lättsam och trevlig intervju att titta på. Du lyckas få fram ett par härliga svar och följdfrågorna tillför till den positiva helhetskänslan. Till nästa gång hade jag fokuserat på att bättra på ljudet en aning, framförallt genom att undvika blåsten så gott det går!

    /Adam Fröberg

  2. Härlig och positiv intervju! Dina frågor var bra och tydliga och skapade en möjlighet för den intervjuade att säga vad hen kände. Trevligt med många följdfrågor som personen kändes glad över att svara på.
    Mycket bra och tydlig bild och även fast det var mycket ljud, liv och rörelse i backgrunden tycker jag det passade utmärkt i denna intervjun då det var just det hen du intervjua tyckte var det bra med området.
    //Johanna Blomberg

  3. Bakgrunden till filmen tyckte jag var fin och funkade väldigt bra med intervjun. Jättefint ljus från den vinkeln du filmade. Kanske att det hade gått att få med bakgrunden men ställa sig någonstans där det inte blåste fullt så mycket? Du ställde frågorna öppet och avslappnat vilket gav personen tid att svara hur kort eller långt den kände för. Det är positivt att man inte ser mikrofonen, men jag hade gärna hört den intervjuades röst lika högt som din.

    / Embla Starke Sundén

  4. En fin och positiv intervju, klippet känns levande. En liten nackdel är att det är svårt att riktigt höra vad intervjupersonen säger, kanske en fråga om hur micken placeras. Men överlag jättebra! /Isabelle Ulfsdotter

  5. Kul och lättsam intervju, extra kul för att personen verkade avslappnad och glad när hen svarade på frågorna. Tyvärr för mycket blåst för att höra personen som intervjuades ordentligt. Bra ljus också!

    // Annie Koka

  6. Snyggt ljus och levande bakgrund och personen känns avslappnad och lockad till att berätta saker. Ljudet stör emellanåt / Kristin Falksten

Lämna ett svar