Pia i Stampen

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Ljudet är bra och tydligt och upplevs behagligt. Intervjun flyter på bra men däremot hade det låtit mer engagerat och mindre inövat från reportens sida i en sån här kort intervju om man hade gått direkt på första frågan, med möjligtvis då bara ett ”hej” innan. I större delen av intervjun är bilden sne och den intervjuade hamnar ibland ur fokus då ansiktet delvis hamnar utanför bild eller hamnar i hörnet av bilden. Ljuset är bra, möjligtvis hade subjektet hamnat ännu mer i fokus om det inte varit direktljus på byggnaden bakom.
    Nils Arnell

  2. Härligt! Trevlig komponering av bilden då man får se två helt olika typer av miljöer från området (kyrkogården och bostadshusen) samt fint val av färger. Du har en tydlig och bra röst och ljudet är överlag bra, det verkar dock vara någonting med mikrofonen som gör att det blir något form av störningsljud när den rör sig fram och tillbaka. Även kameran rör sig fram och tillbaka under intervjun vilket bidrar till att bilden blir sned och att en del av intervjupersonens ansikte hamnar utanför bild.
    /Eva Schönholzer

  3. Bra intervju! Fint att du placerat personen på den ena sidan av bilden, på sätt komponerade du ihop en bra intervju med både miljö och personen ifråga.
    Du var tydlig i ditt sätt att ställa frågor och kul att du fick med en följdfråga med spårvagnarna! Däremot upplevdes ljudet då och då som ostabilt när du förde mikrofonen mellan er. Ibland försvann era röster lite.

    Bilden blev lite skakig och då och då hamnade delar av personens ansikte utanför bild! Däremot tyckte jag du var snabb med att försöka rätta till det.

    Bra jobbat!

    – Alva Karlsson

Lämna ett svar