MOJO 1 Isabell Axelsson

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Du har pigg och tydlig röst. Ljuset kommer även ur en fin vinkel så mannen som blir intervjuad syns tydligt. Du är stadig med kameran och ljudet är också väldigt bra men dock syns micken en hel del. Att tänka på skulle vara att kanske separera de två första frågorna så längden på intervjun blir lite längre. Ett annat sätt skulle vara att tänka ut ännu en fråga redan innan kring ämnet eller hoppa på något av hans svar och skicka en följdfråga. (Vilket dock kan vara lite svårare). /Harry Maghder

  2. Fint! Tycker att du har fått till en bra komponering av bilden där man får se en bit av området. Det blir även en levande bild med fotgängarna och de förbipasserande bilarna i bakgrunden.
    Det är fint ljus på den du intervjuar vilket gör att han syns tydligt.
    Du har en bra närvaro samt tydlig och säker röst när du ställer frågorna. Det är ett behagligt tempo i intervjun, möjligen att du kunde ställt någon följdfråga för att få det längre alternativt för att knyta ihop det.
    Det är bra volym på ljudet men dessvärre tar den kraftiga vinden bort en del fokus från det, vinden bidrog nog även till lite skakningar i kameran ibland.
    Fin intervju!
    /Eva Schönholzer

  3. Fint ljus och bra komposition! Man får en tydlig bild av området du befinner dig i, och du har lyckats få med både härlig grönska och rörelse i bakgrunden. Vinden gör tyvärr att ljudet blir väldigt brusigt och att bilden blir något skakig. Att det blåser är ju inget man kan göra särskilt mycket åt, men försök kanske att hitta en plats i lä nästa gång. Då slipper man också hålla mikrofonen så nära att den kommer med i bild. Du låter positiv och säker när du ställer dina frågor, och jag tycker du lyckades få till en jättebra intervju!
    /Klara Alster

Lämna ett svar