Mojo 1 Elin Karlström

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Ljudet är bra, kvinnan hörs tydligt! Kameran är stabil. Ljuset är även behagligt och färgerna i bild skiljer sig bra mot den dunkla betongen.
    Gillar kompositionen då du får med rörelsen i bakgrunden och även grönskan bakom henne. Möjligtvis hade du kunnat förflytta kameran så att kvinnan står till vänster i bilden, detta då kvinnan är både placerad till höger i bild och vänd åt höger och blir därmed vänd utåt ur bilden. Dock skulle du tappa en del av den tidigare nämnda rörelsen i bakgrunden vid en eventuell förflyttning av kameran, och förstår att det därför blir en avvägning kompositionsmässigt.

    /Oskar Sundström

  2. Hej Elin,

    Jag tycker att du har fått till en supersnygg bildkomposition, dock hade det blivit ännu bättre om kvinnan varit vänd åt andra hållet (dvs mot vänster istället för höger) alternativt att hon hade stått till vänster i bild istället för höger när hon ändå är vänd åt det hållet eftersom att då hade det kanske inte sett ut lika mycket som att hon tittar över kameran. Men bra ljus har du fått till och det är också kul att det händer lite saker i bakgrunden under hela intervjun.

    Ljudet har du lyckats bra med, man hör både dig och henne tydligt och jag ser att det blåser lite men tycker att du har undvikit att låta det påverka ljudinspelningen. Du ställer dina frågor klart och tydligt, bra jobbat!

    Sofia Magnusson

Lämna ett svar