MOJO1 – Sofia Magnusson

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Bra frågeteknik där du med trevlig och väl bemötande ton får intervjupersonen att bli bekväm. Gillar också bildkompositionen med träden och husen i bakgrunden som ger en tydlig bild av vart ni är och personen som går förbi i bakgrunden gör upplevelsen mer levande.

    I helhet tycker jag det är en bra intervju, något som kunde förbättras en aning var ljudet som i viss del fångade upp vinden och gjorde det svårt att fokusera fullt ut på innehållet.

    Annars väldigt bra! Hälsningar,

    Annie Månsson

  2. Lugn och trevlig intervju där både personen som intervjuar samt personen som blir intervjuad verkar lugna och vid gott humör. Bra bildkomposition där man fångar området samt lugnet som personen i intervjun nämner.

    Ljudet i intervjun är bra, det enda som sänker kvaliteten är vinden vilket dock inte går att påverka. För att göra intervjun mer innehållsrik hade kanske en följdfråga varit på sin plats. I övrigt en mycket härlig intervju, bra jobbat! /Emma Bergström

  3. hey 😛
    upplevde det som en harmonisk intervju med behaglig intervjuarröst – lugn, trevlig och tydlig.
    bra ljus, ljud och bild.
    en detalj att tänka på angående filmningen, i början var respondentens huvud lite avskuret, men sen flyttades kameran till en bättre position där man såg hela. så att ställa in kameran på rätt position innan man börjar filma kan väl vara en bra ide =)
    niklas andersson
    p.s. i instruktionerna står det att man särskilt ska tänka några aspekter bl.a. ”Grundläggande frågeteknik”. men ställer man bara två korta förutbestämda frågor, på vilket sätt kan grundläggande teknik vara olika bra då? haha… och avancerad frågeteknik? hm… jaja…

Lämna ett svar