Annie T

Amerikanare PDF Annie Thunegård Klar (1)

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Annie! Vilka bra uppslag! Jag tycker om att du använt två uppslag för att få med mycket bilder, eftersom bilderna är väldigt bra och väcker intresse.

    Det första uppslaget är en favorit. Jag tycker att det är storslaget och fångar blicken. Väldigt snyggt med ingressen i vänsterspalten så att man förstår att reportaget efter hänger ihop med det första uppslaget. Även MYCKET snyggt att bilen går ”in” mot uppslagets mitt!

    En liten detalj dock. Om uppslaget skulle varit falskt, hur hade rubriken (som för övrigt är väldigt bra) fungerat då?

    På andra uppslaget gillar jag att du varit kreativ med en mörk bakrund och vit text. Detta tillsammans med mycket röda detaljer på bilderna binder ihop hela uppslaget på ett snyggt sätt med färgkontrast. Det känns väldigt genomtänkt och jag gillar det!

    Rubrikens typsnitt är också perfekt! Det passar känslan och temat för båda uppslagen. En fullträff!!

    Två små detaljer till som jag tänkte extra på är
    1. Jag ser två ensamrader som stör litegrann, men här är jag petig.
    2. Texten på den sista sidan går lite tätt inpå den nedersta bilden. Det ser lite dumt ut eftersom du har mycket luft i övrigt på ett snyggt sätt. Kanske kunde man lämna lite extra luft under den bilden också, för att det ska se samma ut som på den vänstra sidan i nederkant? Som sagt, nu är jag petig.

    I det stora hela gillar jag verkligen uppslaget! Jag tycker att bilderna används på ett bra sätt och att du jobbat snyggt och kreativt med färger på båda uppslagen.
    Bra Jobbat!!

    /Hanna Thorn 🙂

Lämna ett svar