Vilma

Featureredigering 1 Stockvall

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Väldigt välgjort uppslag!

    Jag tycker att det är väldigt bra hur du använder dig av färgen röd då det ger kontrast mot bilderna som är väldigt bruna och beiga. Det ser väldigt snyggt ut!

    Det är också luftigt på första sidan och den nedre delan av den andra sidan. Det tycker jag ser väldigt bra ut. Det gör också att recepten på första sidan och informationen om Jessica och Maria på nästa sida står ut mer.

    Typsnitten tycker jag funkar väldigt bra. Som sagt är det väldigt snyggt att vissa ord är i rött. Det är också väldigt snyggt att ordet ”glutenfria” i rubriken går in i orden över utan att det ser plottrigt eller kladdigt ut.

    Jag kan tycka att det är rubriken ”vägen till boken” på den andra sidan har lite väl mycket luft till höger om sig. Jag hade föredragit ifall den var något större och gick något längre ut till höger.

    Jag tycker att det hade blivit snyggare om bildtexterna till bilderna till höger borde vara under bilderna istället för i dom.

    När det blir nytt stycke i brödtexten till höger ligger inte alltid det första ordet till vänster i linje med orden under och över samt att på ett ställe i brödtexten blir det ny spalt och endast tre ord och därefter ett pratminus. Jag tycker det hade varit snyggare ifall all text låg till vänster samt om man hade kunnat klämma in de där tre orden i föregående spalt och istället gå direkt på pratminuset i den nya.

    Men överlag är detta väldigt snyggt redigerat, du har gjort ett grymt bra jobb!

    // Simon

Lämna ett svar