ISABELLE, RAMBERGSSTADEN

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Bra inledning där du direkt tar tag i samtalet med en självsäkerhet, låter personen prata till punkt och följer upp med följdfrågor. Du följer upp med en bra bildkomposition där du tillämpar tredjedelsregeln och framställer personen som att den kollar ”in” i bilden. Den enda invändningen är att det stundtals blir lite skakig bild emellanåt när kameran flyttas. Ljudet fungerar bra, både du och Isabelle hörs bra genom hela videon. En väl genomförd Mojo. // Adam Lind

  2. Du talar med stor säkerhet, stressar inte in i nästa fråga och snappar direkt upp en lämplig följdfråga. Bildkompositionen var jättebra även om kameran skakade en hel del och du fick också med en trevlig bakgrund. Ljudet fungerade bra även om man hade önskat att det var lite tydligare. Överlag: jättebra jobbat!

    //Gustav Stjernkvist

  3. Bra intervju, du känns inte särskilt nervös. (det märks åtminstone inte!) Fin bildkomposition, och jag gillar att man inte ser mikrofonen. Lite kort, men snyggt att ställa en extra fråga i slutet!

    Elias Thorsén

  4. Du fick till en bra bildkomposition, tillsammans med en fin bakgrund och bra ljus. Det var väldigt bra att du lyckades få bort mikrofonen ur bild och samtidigt ha en bra ljudnivå på intervjun. Till nästa gång kanske du kan ställa lite fler följdfrågor för att få intervjun lite längre, samt försöka hålla kameran hyfsat stadigt.
    /Sanna Puoskari

Lämna ett svar